Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Koffie met een oortje: Koffie en ontmoeting voor jong en oud

6 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Ook deze zomer organiseert de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wekelijks een inloopmorgen. Onder de naam Koffie met een oortje is iedereen die de zomer in Papendrecht doorbrengt welkom voor een gezellige en ontspannen ontmoeting.

Iedere woensdagochtend kunnen jong en oud tussen 9.45 en 11.45 uur binnenlopen. De gehele ochtend staat de koffie klaar voor iedereen die in deze stille zomermaanden anderen wil ontmoeten. Naast koffie en iets lekkers zijn er ook tijdschriften en spelletjes en er is ruimte voor een luisterend oor. De ontmoeting met elkaar staat centraal.

“Vorig jaar organiseerden we deze ochtenden voor de eerste keer. Het bleek een succes! Juist in deze stille maanden is deze koffieochtend een mooie kans om elkaar te ontmoeten en nader te leren kennen.”, aldus dominee Thea Bouwman van de Bethlehemkerk. “In de zomermaanden zijn er minder activiteiten en vertrekken veel bekenden en familie op vakantie. Dan kan er zomaar een stilte vallen voor de thuisblijvers. De oplossing is verrassend simpel: een open deur en verse koffie kan die stilte doorbreken!”.

Koffie met een oortje is een activiteit van, maar zeker niet alleen voor de Bethlehemkerk.  Iedereen is van harte welkom even binnen te lopen in de grote zaal van De Palm.

De zomerse koffie wordt vanaf 09.45 uur geschonken op de woensdagen in  juli en augustus in de Bethlehemkerk (Van der Palmstraat 1) te Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!