Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Sport- en spelmiddag 'Kom in de Steeght' rustiger dan vorige jaren

8 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Woensdag 1 juli 2015 was er weer een sport- en spelmiddag voor jong én oud in De Schoorsteeght, aan de Schoorweg 4. Deze keer was het iets rustiger dan normaal door het warme weer, maar zeker niet minder gezellig.

De hele middag konden de kinderen knutselen, bungeejumpen, zich laten schminken en pannenkoeken eten. Ook de senioren hoefden zich geen moment te vervelen, zij konden meedoen aan het breicafé en/of de kooksociëteit.

De middag is georganiseerd door de gemeente Papendrecht in samenwerking met Kinderopvangorganisatie Wasko, Wijkplatform Oostpolder/ De Kooy,
Stichting Openbaar Onderwijs en Stichting Waardeburgh.

Deel dit bericht met je vrienden!