Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Onderhoudswerkzaamheden aan wegen in Papendrecht

13 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In week 29 en 30 (13 tot 21 juli) wordt in opdracht van de gemeente kortstondig asfaltonderhoud aan gemeentelijke wegen en fietspaden uitgevoerd. Gedurende dit onderhoud kan er sprake zijn van hinder voor het doorgaande auto- en fietsverkeer door tijdelijke versmallingen of kleine, kortstondige omleidingen. Het onderhoud vindt plaats op navolgende wegen: Andoornlaan, Burgemeester Keijzerweg, Constantijnlaan, Eslaan, Jan Steenlaan, Kamerling Onneslaan, Kattestraat, Kennedylaan, N3 (fietspad), Noordhoek, Onderslag, Platanenlaan, Veerweg, Vijzellaan, Westeind, Westkil, Wieklaan.

De werkzaamheden worden grotendeels gedurende de dag verricht, met uitzondering van een klein deel van de werkzaamheden aan de Kennedylaan,
Westeind, Andoornlaan, Onderslag en Jan Steenlaan. Deze werkzaamheden worden verricht in de nacht van maandag 20 juli tussen 19.00 en 06.00 uur om te voorkomen dat het dagelijks verkeer onnodig veel last ondervindt.

Indien u vragen heeft over de voorgenomen werkzaamheden, dan kunt u hierover contact opnemen met aannemer Rasenberg Wegenbouw, de heer Paul Geense, op telefoonnummer 06-4319 8871.

Deel dit bericht met je vrienden!