Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Uitgebreide werkzaamheden op kruising Burgemeester Keijzerweg / Jan Steenlaan

14 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In de week van 22 juni (week 26) is de nieuwe fase in de werkzaamheden rondom de kruising van de Burgemeester Keijzerweg en de Jan Steenlaan begonnen.

Dit houdt onder andere in: Voortzetting van de werkzaamheden in de Molenlaan tot aan de toegang met de Trasmolen, inclusief de aansluiting met De Vang en de omgeving van het busstation, en werkzaamheden op de zuidelijke rijbaan van de Burgemeester Keijzerweg (kant Westpolder) tussen Molenlaan en Jan Steenlaan.

De Molenlaan is in deze periode ter hoogte van de Burgemeester Keijzerweg voor de riolerings – en asfalteringswerkzaamheden afgesloten. De Jan Steenlaan is nabij de Burgemeester Keijzerweg afgesloten om de verkeersbruggen te vervangen door een onderheide duiker, een verbindingsbuis tussen Ary Scheffersingel en Gerard Dousingel.

Naar verwachting duren de werkzaamheden, die goed op schema liggen, in deze fase ongeveer tien weken, dus tot ongeveer 28 augustus (week 35), waarna de werkactiviteiten naar een volgend deel van de Burgemeester Keijzerweg en Molenlaan zullen worden verplaatst.

Deel dit bericht met je vrienden!