Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Nuancering op gebruik bewoording cliëntenstop jeugdhulp

30 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In de brief van de Serviceorganisatie Jeugd ZHZ aan de zorgaanbieders, d.d. 16-07-2015, wordt het woord cliëntenstop gebruikt. De zin luidt letterlijk: “Indien u verwacht dat er bij uw organisatie sprake zal zijn van overproductie, dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met uw contractadviseur binnen de SO om een cliëntenstop te bespreken.”

Het gebruik van het woord cliëntenstop leidt in een aantal berichten in de media van deze week helaas tot onbedoelde speculaties. Hierdoor ontstaat er een ongenuanceerd en eenzijdig beeld.  In de brief staat niet dat er daadwerkelijk een cliëntenstop zal plaatsvinden, maar wordt duidelijk dat dit wel punt van bespreking is. Meer informatie staat op de website van de Serviceorganisatie Jeugd ZHZ.

Lees meer over:

jeugd zhz clienten
Deel dit bericht met je vrienden!