Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Meer dan 200 gestolen sieraden aangetroffen

19 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERWAARD / DORDRECHT - De politie heeft 19 mei 2015 na een woninginbraak in Dinteloord op heterdaad drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. In een huis en auto van de verdachten zijn diverse goederen aangetroffen waaronder sieraden en horloges.

Klik hier voor foto's en meer info.

Na onderzoek is gebleken dat de verdachten zich vermoedelijk op grote schaal bezig hebben gehouden met woninginbraken in met name de Alblasserwaard en Brabant. De politie is nog bezig met het onderzoek en zou daarvoor graag in contact komen met de rechtmatige eigenaren van de spullen.

Vragen
Herkent u de sieraden als uw eigendom of weet u misschien van wie ze zijn? Noteer dan de code die op de foto staat en bel de politie op nummer 0900-8844. U kunt daarbij vragen naar het High Impact Team in Dordrecht.

Lees meer over:

alblasserwaard politie sieraden
Deel dit bericht met je vrienden!