Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Scootmobielclub De Vrijbuiters op pad

21 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op 20 augustus is de Papendrechtse scootmobielclub De Vrijbuiters een dagje uit geweest. De voorzitter wijkplatform Kraaihoek / Middenpolder, Edwin Akker, organiseerde het uitje. Het Rode Kruis ging mee voor begeleiding en er reden een aantal partners van de scootmobielers mee op de fiets.

Rond 10.45 uur vertrok de scootmobielclub richting Scootmobiel BOB aan de Biezen. Terwijl iedereen genoot van een lekker kopje koffie of thee, kregen de  scootmobielen een kleine technische inspectie aan banden en accu.

Na de koffie voegde kinderen van kinderopvang Wasko, en wethouder Jan Nathan Rozendaal zich bij de groep en vertrok de stoet via Oud-Alblas
naar de MacDonalds in Alblasserdam. Na de lunch keerde de groep terug naar Papendrecht.

Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

wasko kraaihoek scootmobielclub
Deel dit bericht met je vrienden!