zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Verhuizing kinderopvang binnenkort ‘In Kannen en Kruiken’

24 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na 1 oktober verhuizen de kinderen en pedagogisch medewerkers van Wasko kinderopvanglocatie ‘In Kannen en Kruiken’ aan de Douwes Dekkerlaan. De verhuiswagen gaat vooral naar kinderdagverblijf Benjamin aan de Staringlaan en ook langs Trossen Los aan de Zuidkil. De BSO kinderen vanaf groep 3 van de Basisbende gaan naar basisschool de Viermaster.

‘Het gebouw aan de Douwes Dekkerlaan heeft niet meer de uitstraling die wij als Wasko voor onze locaties wensen, het is flink op leeftijd en vraagt veel onderhoud.’ Aldus Mieke van der Linden, directeur-bestuurder van Wasko. ‘Onder andere daarom hebben we besloten afscheid van het gebouw te nemen. We kiezen voor de mooie Wasko-visitekaartjes die Benjamin en Trossen Los zijn.’

‘Benjamin is bijvoorbeeld een speciaal voor kinderopvang ontworpen gebouw waar het bestaande team en kinderen samen met de ‘nieuwe bewoners’ een nog mooier aanbod kunnen vormgeven. Zo is er een 3+ groep waar kinderen worden voorbereid op de basisschool met methoden uit het peuterspeelzaalwerk. Doordat bijna alle vertrouwde pedagogisch medewerkers mee verhuizen en de verhuizing heel goed met de kinderen is voorbereid, verwachten we dat de kinderen heel snel gewend zullen zijn. Door de toegenomen samenwerking met basisschool de Viermaster hebben de kinderen  van de buitenschoolse opvang Basisbende  een logische en prachtige plek in het schoolgebouw gevonden.’

‘Over het algemeen neemt de vraag naar kinderopvang weer toe.’ aldus Mieke van der Linden: ‘Wasko-ouders hebben behoefte aan meer kinderopvang per week en ook groeit het aantal nieuwe aanmeldingen. We blijven daarom ontwikkelen met het verbeteren van bestaande locaties en het starten van nieuwe opvangplekken zoals bijvoorbeeld de Sport BSO De Springplank in Sportcentrum Papendrecht. Wasko is volop in beweging!‘ Wie vragen heeft of eens op een kinderopvanglocatie wil gaan kijken is van harte welkom en kan contact opnemen met klantenservice@wasko.nl of 078-6157165.

Lees meer over:

wasko bso Douwes Dekkerlaan
Deel dit bericht met je vrienden!