Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Politieagenten mishandeld en bedreigd

24 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Vrijdag op zaterdagnacht kreeg de politie Papendrecht een melding van huiselijk geweld in een woning. In de woning troffen agenten een gewonde vrouw aan. De vader van de gewonde vrouw reageerde agressief op de aanwezigheid van de agenten en belemmerde de agenten toen zij hulp wilden verlenen aan de vrouw.

Meerdere agenten werden door de man mishandeld en beledigd. Het lukte de agenten om de man te overmeesteren. Tijdens het vervoer naar het
cellencomplex in Dordrecht ging de man verder met zijn verzet en het beledigen en bedreigen van agenten. De man is ingesloten en de agenten, die lichte verwondingen opliepen, hebben aangifte gedaan tegen de man.

Lees meer over:

huiselijk geweld
Deel dit bericht met je vrienden!