Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Website Woonkeus twee weken uit de lucht

24 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DRECHTSTEDEN - De komende twee weken voert Stichting Woonkeus Drechtsteden een grote verbouwing uit op haar website. Stichting
Woonkeus Drechtsteden matcht de vraag naar en het aanbod van sociale huurwoningen in de regio Drechtsteden. Dit doet de organisatie in opdracht van de woningcorporaties Trivire, Woonkracht10, Tablis Wonen, Rhiant en Woningbouwvereniging Heerjansdam.

Dit betekent dat de website van Woonkeus vanaf 24 augustus t/m 3 september uit de lucht is. Woningzoekenden en belangstellenden voor woningen kunnen gedurende die tijd niet terecht op de website woonkeus.nl om geïnformeerd te worden welk aanbod er in die weken beschikbaar is. Gedurende deze twee weken wordt de website van Woonkeus volledig vernieuwd. In diezelfde periode zal Stichting Woonkeus telefonisch slechts beperkt bereikbaar zijn als gevolg van een verhuizing.

Lees meer over:

website woonkeus
Deel dit bericht met je vrienden!