Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw speeltoestel bij de WipWap

26 augustus 2015

PAPENDRECHT - Na een week van opbouw is de nieuwe familieschommel bij speeltuinvereniging de WipWap vanmiddag in gebruik genomen. Het bestuur wil hiermee vooral tegemoet komen aan de wensen van de oudere kinderen die de speeltuin bezoeken.

Op 19 augustus is het frame geplaatst, waarna de fundatie moest uitharden. Gisteravond zijn de touwen en het zittouw bevestigd. Vanmiddag werd het toestel officieel in gebruik genomen. Alle kinderen konder lekker schommelen en heen en weer swingen.

De speeltuin is tot de herfstvakantie bij droog weer open op maandag, dinsdag en donderdag van 15:30 - 17:30 uur en op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13:30 - 17:30 uur. Tijdens de herfstvakantie van maandag t/m zaterdag van 13:30 - 17:30 uur. Kom dan gerust swingen.

Deel dit bericht met je vrienden!