Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Drechtstreek opent compleet vernieuwde kantine

27 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Drechtstreek opent vrijdag 28 augustus 2015 om 19.00 uur de volledig vernieuwde kantine. Vrijwilligers en sponsoren gaven het clubgebouw de afgelopen zomer met een complete restyling een frisse en moderne uitstraling.

Leden van de vereniging, van Businessclub Drechtstreek en sponsoren besloten hun schouders er tijdens de zomer eens flink onder te zetten. Zij gingen zelf aan het werk, stelden materialen en apparatuur beschikbaar of schakelden daarvoor relaties in.

Daardoor kon het complete interieur worden aangepakt en vervangen. Met verfbeurten voor het plafond, muren en de kastjes van de bar. Zelfs de bladen van de ventilatoren kregen een nieuw verfje. Verder kwamen er onder meer nieuwe lampen, beeldschermen, geluidsapparatuur, meubilair, bestickering van de bar en een nieuwe keuken. Vrijwel elke avond en zaterdagochtend was een groep van twaalf tot twintig mensen aan het werk. En niet voor niets, want het resultaat is zacht gezegd verrassend.

 

Lees meer over:

voetbal kantine vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!