Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Kookcursussen bij VU-Papendrecht

27 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In het nieuwe cursusprogramma 2015-2016 zijn vele kookcursussen en kookworkshops opgenomen. De lessen worden gegeven in het gezellige kooklokaal in het VU-gebouw aan de Vondellaan te Papendrecht. Onder begeleiding van de docent maken de cursisten met elkaar een heerlijke maaltijd en gaan vervolgens aan tafel om te proeven, te genieten en gezamenlijk te dineren.

De gezelligheid en het samen koken staan voorop bij deze cursussen. Zo starten in september en oktober eenmalige workshops over het bereiden van schaal- en schelpdieren, het maken van soepen en salades, Franse patisserie en hoe men jams en chutneys kan maken. Voor wie een wat langere kookcursus wilt volgen starten op dinsdagavond 15 september 3 lessen over De Mediterrane keuken en op dinsdagavond 6 oktober de cursus waarin alles draait om het bereiden van Franse klassiekers.

Men vindt op de website www.vupapendrecht.nl alle informatie over deze en de vele andere kookcursussen die dit seizoen worden aangeboden. Inschrijven kan via de website of telefonisch via 078-6154764.

Lees meer over:

docent vu koken
Deel dit bericht met je vrienden!