Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Vertrouwd gezicht uit Winkelcentrum Wilgendonk vertrekt naar de s.s. Rotterdam

28 augustus 2015

PAPENDRECHT - "Na 25 jaar in de reisbranche werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste elf jaar bij het reisbureau van VakantieXperts in Winkelcentrum Wilgendonk, was ik toe aan een nieuwe uitdaging", vertelt reisadviseuse Ingrid van den Heuvel.

De sympathieke Ingrid kijkt terug op "geweldig mooie jaren", waarin ze vele Papendrechters op het gebied van reizen heeft mogen adviseren. Vaak deed ze dat op basis van persoonlijke ervaringen, want voor haar werk reisde Ingrid heel de wereld over. Het spontaan geven van aanbevelingen en handige tips werden door de jaren heen haar handelsmerk.

In de loop van een kwart eeuw heeft ze ook vele reisadviseuses begeleid en aangestuurd. Ingrid: "Nu is, onverwachts, het moment gekomen waarop ik zelf een nieuwe uitdaging aan mag gaan. Ik had al langer het verlangen om me verder te ontwikkelen, maar overstappen naar een andere baan doe je in deze tijd niet zo snel. Toen ik echter door een vakgenoot uit de reisbranche gevraagd werd om te komen werken voor een nieuw reisbureau, gevestigd aan boord van de legendarische s.s. Rotterdam, dat zich specialiseert in (hoe kan het anders) cruises, ging mijn bloed sneller stromen." 

Dat de verbouwing van Winkelcentrum Wilgendonk, de nieuwe winkel van VakantieXperts, samenvalt met haar eigen nieuwe start is bijzonder te noemen. Ingrid:  "Ik bedank iedereen voor de fijne tijd die ik hier heb gehad en wens mijn collega's veel succes in hun nieuwe onderkomen.

Tabee Ingrid! Het gaat je goed.

Deel dit bericht met je vrienden!