Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Na de sloop volgt nu de opbouw van de Oranje Nassau school

1 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na een paar weken van afbreken en slopen is op maandag 31 augustus begonnen met het opbouwen en verbouwen van de Oranje- Nassauschool. Mensen die de school kennen staan verbaasd over hoe ver het gebouw gestript is. Maar tegen de kerstdagen wordt verwacht dat alle kinderen weer terug kunnen in een mooi verbouwde school.

De eerste week van september is begonnen met het slaan van de  eerste paal  voor de nieuw te bouwen kleuterlokalen, aan het bestaande gebouw. Vol spanning volgen de kinderen van groep 1 en 2 wat er gebeurt.

De groepen 3 tot en met 8 worden op de hoogte gehouden via de website hoe ver de bouw is omdat zij de komende maanden vertoeven aan het Westeind.
Een spannende tijd met een mooie school in het vooruitzicht: een school die transparantie wil uitstralen en klaar is voor het onderwijs van de toekomst.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!