vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Benefiet-diner voor het Broodproject in Albanië

16 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 26 september organiseert de Stichting Hoop voor Albanië, werkgroep Papendrecht, een benefietdiner voor belangstellenden en iedereen die de stichting een warm hart toedraagt. Het doel is om een mooi bedrag bijeen te brengen voor het Broodproject: het verzenden van zakken meel naar Albanië. En tevens om de stichting meer onder de aandacht te brengen en vertellen waar zij zoal mee bezig zijn. Dit zal o.a. gedaan worden door een enthousiaste groep jongeren die afgelopen zomer op werkvakantie in Albanië zijn geweest.

Ook zal er tijdens deze avond een rad van avontuur zijn waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Het diner wordt gehouden in het gebouw van de Vrije Baptistengemeente Papendrecht, Poldermolen 7, (schuin tegenover het Politiebureau). Het diner start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Inloop vanaf 17.15 uur.

Er wordt een smakelijk 3-gangen buffet voor u gereed gezet, en koffie toe na afloop.
De toegangsprijs is € 17,50 per persoon en voor de kinderen tot 12 jaar € 10,00, vanaf het derde kind is de prijs € 5,00 per kind. Contante betaling aan de kassa bij de ingang.

De toegang is incl. 2 consumptiebonnen, te besteden voor frisdrank.
Opgeven kan tot uiterlijk 19 september.
Dat kan bij Dinand Slooijer, email gdslooijer@hotmail.com of telefoon 615 6373; of bij Erik en Corina van Holten, email ecvanholten@filternet.nl of telefoon 613 2265.

Deel dit bericht met je vrienden!