vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Trekpleister aan de Espenhof viert opening met Donatie aan Stichting Jarige Job

23 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Trekpleister Papendrecht heeft vandaag haar deuren geopend aan de Espenhof 6 in Papendrecht. De winkel was voorheen gevestigd aan de Espenhof 18. Trekpleister bestaat dit jaar 35 jaar, dubbel feest dus! Om dit te vieren, doneert de winkel in Papendrecht 15 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job. Deze stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag.

De verjaardagsboxen bevatten alle praktische zaken om een feestje te maken van een verjaardag, zoals een cadeau, versiering en zelfs een traktatie voor op school. Jan van Gortel, vrijwilliger van Stichting Jarige Job, nam de donatie vandaag in ontvangst. “In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag door middel van een verjaardagsbox. Namens de stichting wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!”

Fotobijschrift: Trekpleister overhandigt cheque tijdens feestelijke opening aan Jan van Gortel, vrijwilliger van Stichting Jarige Job
Fotocredits: Ries van Wendel de Joode /Hollandse Hoogte

Lees meer over:

trekpleister Espenhof
Deel dit bericht met je vrienden!