dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Scootmobielclub "De Vrijbuiters" naar diergaarde Blijdorp

28 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  De Papendrechtse scootmobielclub gaat deze zomer alweer voor de vierde keer op stap. Deze toer is wel bijzonder, want de bestemming is diergaarde Blijdorp in Rotterdam!
 
Dinsdagmorgen 29 september verzamelen de leden van de club samen met een tiental vrijwilligers bij het gemeentehuis om 09.00 uur. De scootmobielen worden in een truck geladen en de deelnemers nemen plaats in vier Sjuttulbusjes, waarna om 09.30 de karavaan richting Rotterdam start. Het belooft een prima nazomerdag te worden om vollop te kunnen genieten van al het moois wat Blijdorp te bieden heeft. Natuurlijk is er tijdens de dag een gezamenlijke lunch met alle leden en vrijwilligers. De scootmobielclub arriveert weer in Papendrecht op de Markt om ongeveer 16.30/17.00 uur.
 
Scootmobielclub "De Vrijbuiters" is een initiatief van wijkplatform Kraaihoek-Middenpolder. Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door Richard Vermeij Verhuur, stichting Waardenburg en de gemeente Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!