donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Kunstwerk Veerpromenade afgerond

30 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Kunstwerk 'Een wondere wereld' aan de Veerpromenade is klaar. Beeldend kunstenaar Roel Teeuwen hief vrijdagmiddag 18 september het glas met omwonenden, vertegenwoordigers van de gemeente en andere belangstellenden.

'Met natuurlijke materialen als wilgen- en eikenhout heb ik een aantal objecten gecreëerd waardoor op het grasveldje naast het gemeentehuis een nieuwe wereld is ontstaan. Het publiek kon voortdurend kijken hoe ik aan het werk was en hoe het kunstwerk ontstond. Het was ontzettend leuk om hieraan te werken en ik heb met veel belangstellende mensen gepraat. Communicatie met publiek was ook één van de doelen van dit project. Fijn om zoveel positieve reacties te krijgen!'

Teeuwen droeg het kunstwerk symbolisch over aan de gemeente Papendrecht, vertegenwoordigd door wethouder Joke Reuwer. Het kunstwerk is tot eind oktober te bewonderen. Dan starten de werkzaamheden voor de herinrichting van het marktplein. (Foto: Cees Schilthuizen)

Lees meer over:

kunstwerk teeuwen Marktplein
Deel dit bericht met je vrienden!