Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Dames vv Drechtstreek zijn dringend op zoek naar versterking

1 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De prestaties van het dameselftal van vv Drechtstreek vertonen sinds de oprichting nog steeds een stijgende lijn. Om die lijn door te trekken, is het team dringend op zoek naar versterking.

Kort na de oprichting enkele jaren geleden trokken de dames de aandacht van landelijke media, waaronder het ochtendprogramma van Edwin Evers, vanwege het aantal tegendoelpunten. Maar na de nodige trainingen en wedstrijden, gingen de dames snel vooruit en werden nederlagen omgezet in winstpartijen.

Door verplichtingen op school en in bijbanen, is de bezetting van het damesteam nu aan de krappe kant. Daarom zoekt het team dringend versterking van meiden/vrouwen vanaf 14 jaar die het leuk vinden om twee keer per week te trainen en op zaterdag te voetballen. Daarnaast is het een gezellig team en gaan de dames ook gezellig op stap. Heb je interesse, neem dan contact op met dames 1 via secretaris@vvdrechtstreek.nl of kom op dinsdagavond,  donderdagavond of zaterdagmiddag langs bij vv Drechtstreek. We zien jou graag in ons team!

Zie ook:

Lees meer over:

dames vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!