donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

DrechtRecht Mediation & Advocatuur nieuw advocatenkantoor in Papendrecht

7 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Sinds 1 september jl. heeft zich een nieuw advocatenkantoor gevestigd in Papendrecht: DrechtRecht Mediation & Advocatuur. Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van het familierecht en alles wat daarbij komt kijken. “Een gespecialiseerde advocaat is tegenwoordig een must, zeker ook op het gebied van het familierecht.”

Mr. Jennifer Heijmann, eigenaar van DrechtRecht, is in 2005 beëdigd als advocaat. 10 jaar lang is zij binnen de Rotterdamse advocatuur werkzaam geweest. Sinds 2010 heeft mr. Heijmann zich gespecialiseerd in het familierecht, jeugdrecht en mediations. De wens om een eigen kantoor te starten in haar thuisbasis Papendrecht was er al langer en is sinds 1 september realiteit geworden.

“Vooral de juridisch ingewikkelde echtscheidingen of lastige mediations maken mijn werk interessant. De ondernemer die gaat scheiden, waarbij de onderneming verdeeld moet worden of ingewikkelde huwelijkse voorwaarden die nooit zijn nageleefd bijvoorbeeld. Maar naast de regeltjes moet er bovenal oog zijn voor de kinderen binnen de echtscheiding. Zij zijn altijd de rode draad binnen de echtscheidingsprocedure of mediation.”

Het kantoor wil vooral fris en vernieuwend zijn. Het oude ‘uurtje-factuurtje’ wordt zoveel mogelijk buiten de deur gehouden. Uniek is dan ook het gratis inloopspreekuur op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, waarin u geheel vrijblijvend uw juridische vraag kunt stellen. Dit kan ook een ander onderwerp dan het familierecht zijn. Ook maakt DrechtRecht gebruik van een gratis kennismakingsgesprek, waarin u de voor u juiste manier van scheiden of aanpak van uw juridische probleem kunt bespreken. Om de kosten overzichtelijk te houden wordt verder waar mogelijk gewerkt met All-In tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

DrechtRecht bedient cliënten van Gorinchem tot Rotterdam en alles er tussenin. DrechtRecht is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Work@Erasmusplein aan het Erasmusplein 2D. Meer informatie kunt u vinden op www.drechtrecht.nl

Lees meer over:

advocaat mediation drechtrecht
Deel dit bericht met je vrienden!