woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Stem op de Leukste Sportvereniging van Papendrecht

8 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Van de voetbalvereniging VV Papendrecht ontvingen we deze oproep: " Vorig jaar werd de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging van de gemeente glansrijk gewonnen door VV Papendrecht. In de tussenstand van de verkiezing van dit jaar staan we tweede, ruim achter Drechtstreek. We hebben daarom uw stem hard nodig.

Door uw stem uit te brengen maakt u kans op schitterende prijzen als een tablet, een jaar gratis sporten, een dagje wellness voor twee personen, gratis dagjes uit of een gratis HelloFresh Box. Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen (dit is natuurlijk niet verplicht), wordt € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan tot en met zondag 11 oktober zijn of haar stem uitbrengen via www.leukstesportvereniging.nl. Op die website staat tevens hoe u via Facebook of SMS kunt stemmen.

Dus stem op VV Papendrecht en help ons weer te winnen."

Met vriendelijke groeten,

VV Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!