maandag 30 november 2020

Alles over Papendrecht

Leerlingen ontvangen diploma uit handen van wethouder Rozendaal

16 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Wethouder Jan Nathan Rozendaal reikte, samen met de examencommissie, donderdag 15 oktober diploma's uit aan twintig leerlingen van Leerwerkbedrijf Combigoods. De leerlingen, werkzaam bij Inpakcentrum.nl of Pannenkoekenhuis Frittella, hebben een MBO-1 of MBO-2 opleiding met succes doorlopen.
 
Leerwerkbedrijf Combigoods biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op zowel werkervaring als scholing. Een groot deel van de MBO-1 leerlingen stroomt door naar de MBO-2 opleiding, die ook op locatie bij Combigoods wordt gegeven. De leerlingen zijn werkzaam bij Inpakcentrum.nl en Pannenkoekenhuis Frittella.

Lees meer over:

leerwerkbedrijf Combigoods
Deel dit bericht met je vrienden!