woensdag 2 december 2020

Alles over Papendrecht

Enquête over veiligheid in de wijken

27 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De gemeente doet voortdurend onderzoek naar verdere verbetering van de veiligheid in de Papendrechtse wijken. Zij kunnen dat niet alleen, dus betrekken ze daar graag inwoners, ondernemers en veiligheidspartners bij.

De Gemeente schrijft hierover: "De input die wij van onze bewoners krijgen, gebruiken we bij het opstellen van een Integraal Veiligheidsplan 2016-2020. Dit besteedt aandacht aan onder meer woninginbraken, jongerenoverlast, brandveiligheid, veilig winkelen en verkeersveiligheid. Wilt u andere veiligheidskwesties aanmerken dan zijn deze natuurlijk ook van harte welkom.

Top 3
Wilt u (anoniem) meedoen met de enquête? Neem dan a.u.b.deze lijst met onderwerpen goed door en stel uw eigen Top 3 samen van onderwerpen waaraan u vindt dat de gemeente aandacht moet besteden.

Wij verzoeken u vervolgens de onderwerpen van uw keuze aan te kruisen en toe te lichten waarom u deze heeft gekozen. U kunt uiteraard ook zelf onderwerpen toevoegen die niet op de lijst staan.

Vergeet u niet uw wijk en leeftijdscategorie in te vullen. Ook als u zich veilig voelt in uw woonomgeving, kunt u dit vermelden.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle punten direct worden aangepakt of in het plan komen. De punten die het meest worden benoemd, maken grotere kans in het plan te worden opgenomen.
 
Wat is voor u het belangrijkste onderwerp op het gebied van veiligheid?Graag zien wij uw reactie tegemoet vóór 5 november 2015. U kunt uw lijstje per post sturen naar gemeente Papendrecht, t.a.v. mevrouw J. van der Plas, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht of mailen naar jhg.vander.plas@papendrecht.nl, tel. 078 – 7706307. U kunt het formulier ook persoonlijk afgeven bij de receptie van het gemeentehuis, Markt 22, Papendrecht.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met mevrouw J. van der Plas (zie telefoonnummer hierboven)." Tot zover de Gemeente Papendrecht.

Lees meer over:

veiligheid lijst mail top 3
Deel dit bericht met je vrienden!