maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Afscheid leden Sportadviesraad Klankbordgroep Sportcentrum

3 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Donderdag 29 oktober bedankte de gemeente Papendrecht de leden van Sportadviesraad en Klankbordgroep Sportcentrum voor hun jarenlange bewezen diensten bij de totstandkoming van het nieuwe sportcentrum en de sportnota ‘Sport op Koers’. In de persoon van wethouder Kees Koppenol werden zij geprezen voor hun inbreng, deskundigheid en soms ook geduld.

Sport adviesraad
De wethouder benadrukte dat de sportadviesraad niet ophoudt te bestaan. Het reglement blijft gelden zodat de gemeente desgewenst bij een volgend groot sportonderwerp op projectmatige basis nieuwe leden kan werven.

Lees meer over:

sportcentrum sportadviesraad
Deel dit bericht met je vrienden!