dinsdag 15 juni 2021

Alles over Papendrecht

Politie houdt in Papendrecht drie mannen aan voor heling

9 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagmiddag in Papendrecht drie broers aangehouden voor heling. Aan een van de aanhoudingen ging een achtervolging vooraf.

Agenten waren rond half twee bezig met hun surveillance op de Rembrandtlaan, toen ze besloten een auto te controleren. De auto reed naar het dichtstbijzijnde tankstation, maar toen de agenten daar ook stopten, bleken de inzittenden te zijn verdwenen. De bestuurder vonden ze in een nabijgelegen autobedrijf. Uit de controle van zijn gegevens bleek dat de 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gesignaleerd stond voor heling. Ook was zijn auto niet verzekerd. Daarom werd hij meteen aangehouden.

Andere agenten, die bij de verlaten auto waren gebleven, zagen vervolgens een persoon in het voertuig stappen en wegrijden. De agenten gingen er achteraan en volgden de bestuurder over de Rembrandtlaan naar de Jacob Catslaan, waar hij zijn snelheid opvoerde. Uiteindelijk verloor hij op het Erasmusplein de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een boom. De verdachte stapte uit en ging te voet verder richting de Veerweg. Daar kon hij worden aangehouden. De 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een broer van de eerder aangehouden verdachte, bleek ook gesignaleerd te staan voor heling. Daarnaast stond hij als ongewenst vreemdeling te boek.

Tijdens de aanhouding, hield zich in de buurt een man op, die de agenten eerder ook al bij het tankstation hadden gezien. Hij was tijdens de achtervolging van verdachte nummer twee zelfs een tijd meegerend. Het bleek nóg een broer te zijn. 31 jaar oud en ook zonder vaste woon- of verblijfplaats. Net als zijn broers, werd hij aangehouden voor heling. In de auto werden onder meer een flink geldbedrag en acht credit cards gevonden. Alle spullen zijn in beslag genomen voor onderzoek. Het drietal zit nog vast.

Lees meer over:

Rembrandtlaan jacob catslaan
Deel dit bericht met je vrienden!