maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Start van Meet me @ the Gym project

12 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Voor Fitvision en Fysio Papendrecht zijn fysiotherapeuten Vivian Vink en Robin Norbart gestart met het Meet me @ the Gym opleidingstraject. Dit project is een samenwerking van de Edwin van de Sar Foundation en de Hersenstichting.

Het biedt een mogelijkheid voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH, zoals bijvoorbeeld na een herseninfarct of hersenbloeding) om in beweging te blijven.

Jaarlijks lopen in Nederland 160.000 mensen hersenletsel op, waarna ze vaak levenslang kampen met de gevolgen. Met het behalen van het Preventie certificaat NAH dat bij dit project hoort, zijn Fitvision en Fysio Papendrecht straks nog beter in staat om deze groep mensen verder te helpen.

Deel dit bericht met je vrienden!