dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

De Dag van de Mantelzorg in de Fruitheerlijkheid van Papendrecht

17 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 10 november vond de ‘Dag van de Mantelzorg’ plaats in de Fruitheerlijkheid van Papendrecht. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden de mensen die voor een dierbare zorgen even in het zonnetje gezet. Wethouder Joke Reuwer- Verheij opende om 09.30 uur officieel de ‘Dag van de Mantelzorg’ en sprak haar grote waardering uit voor de mantelzorgers.
Mantelzorg

Tijdens de ‘Dag van de Mantelzorg’ konden de mensen aan 2 van de 3 workshops deelnemen. Zo was er een workshop smoothies maken, creatief met bloemen en een rondleiding en proeverij bij de bierbrouwerij.

In de middag stond er een lekkere lunch klaar voor de deelnemers, met verse producten van de Fruitheerlijkheid. Om 16.00 uur eindigde het evenement en kregen de mantelzorgers een goodiebag vol met lekkere producten mee.

De mantelzorgers waren erg enthousiast over de verwendag, ‘echt een momentje voor jezelf’, zoals één van de aanwezigen opmerkte. Op de website van RTV Papendrecht is een video te zien die een impressie geeft van de dag.

De dag van de mantelzorg is georganiseerd door BWI Papendrecht, MEE Drechtsteden, Rivas Zorggroep en stichting Waardeburgh.

Deel dit bericht met je vrienden!