vrijdag 4 december 2020

Alles over Papendrecht

Verspreiding veiligheidskrant: 'Veilig leven in Papendrecht'

17 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In opdracht van de gemeente Papendrecht wordt woensdag en donderdag (18 en 19 november 2015) de krant ‘Veilig leven in Papendrecht’ huis- aan- huis bezorgd, behalve bij adressen met een nee/nee sticker op de brievenbus.

De krant staat boordevol informatie en tips om de woon- en leefomgeving van Papendrecht en de Papendrechters te vergroten. Instanties als gemeente, politie, brandweer, Brede Welzijnsinstelling en Centrum voor Jeugd en Gezin hebben hier uiteraard een rol in, maar inwoners, ondernemers en instellingen kunnen zelf ook zo veel doen.

Bekijk hier de Veiligheidskrant.

Lees meer over:

wonen leven bwi veiligheidskrant
Deel dit bericht met je vrienden!