dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Orkest van Excelsior met Duo Mu-Chique naar Frankrijk

23 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 november reist het orkest van Excelsior Papendrecht tesamen met Duo Mu-Chique af naar de Franse stad Hesdin (regio Nord-Pas-de-Calais) voor een uitwisseling met L’Orchestre d’Harmonie d’Hesdin.

Het Franse orkest L’Orchestre d’Harmonie d’Hesdin.heeft in 2013 een bezoek gebracht aan Papendrecht, waar tesamen met het orkest van Excelsior een zeer succesvol concert gegeven is in de Bethlehemkerk. Nu is de eer aan Excelsior om op uitnodiging van L’Orchestre d’Harmonie d’Hesdin aldaar twee concerten te verzorgen o.l.v. dirigent Ruud Welle.

Op zaterdagavond zal een concert gegeven worden in de Salle du Manege te Hesdin en op zondagmiddag in de Salle des Fêtes in Saint Pol. Unieke concerten, waarin ook het Papendrechtse Duo Mu-Chique bestaande uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp een zeer belangrijke rol zal vervullen.

Zie ook:

Lees meer over:

orkest excelsior frankrijk
Deel dit bericht met je vrienden!