vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Pannenkoekenhuis Frittella opent 2e vestiging in Gorinchem

23 november 2015

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 november opent pannenkoekenhuis Frittella een tweede vestiging waar pannenkoeken worden gebakken met een ‘gouden randje’.

Rob Geus zal zaterdag om 12 uur Frittela Gorinchem officieel openen. Rob Geus is geen onbekende van Pannenkoekenhuis Frittella. In Papendrecht heeft Frittella 2 jaar geleden het bekende keurmerk ontvangen. Inmiddels is er een samenwerking tot stand gekomen en zal Rob Geus maandelijks de werknemers komen lesgeven op het gebied van hygiëne.
In Papendrecht, op winkelcentrum De Meent, bestaat Frittella al bijna 3 jaar. Daarnaast is er een Inpakbedrijf (Inpakcentrum.nl) waar ook ruim 100 mensen werken.

Frittella is niet alleen een restaurant waar je gezellig kunt eten, maar ook een leerwerkbedrijf waar mensen met een arbeidsbeperking of afstand op de arbeidsmarkt  werken. De werknemers krijgen een kans zich te ontwikkelen in de praktijk. Een groot deel volgt ook een interne MBO 1 of 2 opleiding.

De directie bestaat uit 3 jonge enthousiaste gedreven mensen uit 1 familie: Christiaan, Roeland en Saskia van Engen.

Frittella heeft elke week vaste acties. Zo kunnen de gasten elke maandag en dinsdag een Hollandse pannenkoek eten voor maar € 4,95. Hiervan zijn ruim 75 soorten. Op zaterdagmiddag ontvangen alle gasten gratis een ovenverse appelflap bij aankoop van een warme drank.

Lees meer over:

pannenkoekenhuis Frittella
Deel dit bericht met je vrienden!