Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

TTV Papendrecht Team 11 kampioen

26 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Gisteravond speelde Papendrecht 11 uit tegen Merwestad 3 in Dordrecht. In deze laatste wedstrijd van dit seizoen werd ons team eerste in haar poule. Automatisch volgt nu promotie van de vijfde naar de vierde klasse.

Er waren vier punten nodig deze avond om kampioen te worden. Dit lukte gelukkig. Het werden er vijf zodat de avond in gelijk spel eindigde. Zoals meestal speelden Henk en Johan ook op deze avond een gedurfd maar degelijk dubbelspel wat weer een tactisch puntje voor ons team opleverde. Het kampioenschap werd na afloop in de kantine van TTV Papendrecht gevierd met bier en bloemen.

Deze competitie werden de meeste punten van team 11 vergaard door Johan Deumer (met baard), gevolgd door aanvoerder Henk Vermeij die ook een ervaren en vaste speler is. Ons zeer actieve clublid Moos Markesteijn had tot op genoemde wedstrijd het hoogste percentage gewonnen partijen op zijn naam staan. Tenslotte leverde ik deze competitie een bescheiden bijdrage met vier punten uit drie wedstrijden. Ik weet het, volgend seizoen moeten we flink aan de bak. Een klasse hoger spelen betekent dat de ballen sneller gaan en lager over het net komen. En, niet onbelangrijk, het balletje komt veel vaker terug dan je denkt. Ook als je meent te scoren na een rake smash.

Graag nog even dit over onze vereniging. Niet alles draait om prestatie want ontspanning staat voorop. Je bent van harte welkom op onze bloeiende tafeltennisclub met ruim honderd leden. Trefwoorden; competitie, vrij trainen, klaverjassen en een leuke kantine met ouderwetse prijzen. Meer info vindt je op www.ttvpapendrecht.nl.

Bron: Richard Koekkoek.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!