vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

Zorgverzekering voor minima

26 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Heeft u een laag inkomen en woont u in de Drechtsteden? Dan kan de collectieve zorgverzekering van de Sociale Dienst Drechtsteden interessant voor u zijn. U betaalt voor deze zorgverzekering een lage premie, want de Sociale Dienst betaalt mee en de verzekeraar geeft korting. U kunt gebruik maken van de collectieve zorgverzekering als het inkomen van uw huishouden niet meer is dan €1960,14 bruto per maand.

De Sociale Dienst Drechtsteden heeft voor 2016 afspraken gemaakt met de zorgverzekeraars VGZ en CZ. Beide verzekeraars bieden verschillende uitgebreide zorgpakketten aan, speciaal voor mensen in de Drechtsteden met een laag inkomen. Alle pakketten bestaan uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Voor mensen met een chronische ziekte of handicap zijn er pakketten die veel extra zorgkosten vergoeden.

Meer informatie en afsluiten
Ga naar www.gezondverzekerd.nl/drechtsteden. Hier vindt u informatie over de verschillende pakketten en u kunt direct de verzekering afsluiten. Dit kan tot 1 januari 2016.

Deel dit bericht met je vrienden!