Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Laat het Lichtjesfeest doorgaan en meld je aan als Verkeersregelaar

8 december 2015

PAPENDRECHT - De organisatie van het Lichtjesfeest heeft nog een aantal verkeersregelaars nodig. Op facebook stond de volgende oproep: "Laat het Lichtjesfeest doorgaan op vrijdag 18 december van 18.00 tot 20.00 uur. Meld je aan als Verkeersregelaar."

De route is dit jaar weer prachtig, maar de organisatie heeft op dit moment te weinig vrijwilligers/verkeersregelaars, die mee helpen om de tocht veilig te laten verlopen. Ze zoeken mensen die bereid zijn het certificaat te halen om verkeersregelaar te worden. Er zijn in totaal nog 40 verkeersregelaars nodig."

"Zou je op één van de genummerde plekken langs de route de veiligheid van de kinderen en volwassenen willen bewaken? (Zie kaartje hieronder) Stuur dan een mailtje naar info@burowp.nl. Met jullie hulp en die van meer dan honderd andere vrijwilligers, donateurs, winkeliers en Papendrechtse ondernemers wordt het Lichtjesfeest ook dit jaar weer een groot succes en fantastisch feest voor de kinderen!"

Meld je nu snel aan en stuur een mail naar info@burowp.nl

Deel dit bericht met je vrienden!