maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Officious weer terug in Papendrecht

14 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na tien jaar in Ridderkerk is Officious terug in Papendrecht. Het bedrijf werd 40 jaar geleden in Papendrecht opgericht en kreeg regionale bekendheid onder de naam All Office Rietveld. Officious heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een traditionele kantoorvakhandel tot partner in totaaloplossingen op het gebied van kantoorartikelen, projectinrichting, documentbeheer en audiovisuele oplossingen.

De voormalige school in de Schooldwarsstraat 48 in Papendrecht is de nieuwe thuisbasis van Officious. De karakteristieke uitstraling en sfeer van het pand zijn behouden en voorzien van de nieuwste functionaliteiten en technologieën op het gebied van kantoorinrichting. In de school is binnen het kader van een oud onderwijsinstituut een omgeving gecreëerd waarbinnen men kan leren en aan het denken wordt gezet over te nemen beslissingen omtrent inrichting, technologie en de daarbij benodigde hulpmiddelen.

Officious fungeert als sparringpartner en kenmerkt zich vanwege haar persoonlijke werkwijze. De doelstelling van de opdrachtgever staat altijd centraal, of het nu gaat om werknemerstevredenheid, kostenbesparing, arbeidsproductiviteit of het realiseren van een sterke merkidentiteit. Voor de klant levert het direct rendementsvoordeel op.

Bron: Nieuwsbrief Drechtsteden Business B.V.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!