maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Oliebollenverkoop Hoop Voor Albanië

28 december 2015 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Stichting Hoop voor Albanië (HvA) heeft de afgelopen maanden veel aandacht willen schenken aan de hongersnood, die er in in het noorden van Albanië is.

Joop Iedema (voorzitter) legt uit: "Er zijn al vrachtwagens met meel naar Albanië onderweg maar er is nog veel hulp nodig. Eén zak meel kost € 30 en hiervan kan een gezin met twee kinderen een maand brood eten. De afgelopen periode hebben we, de werkgroep Papendrecht van de stichting HvA,  een drietal acties georganiseerd om geld voor deze voedselhulp te verdienen.

We hebben een benefietdiner georganiseerd, we hebben sinterklaaslekkernijen verkocht en we hebben kerstkaarten bezorgd. Met deze drie acties hebben we al ruim € 7.500- verdiend.

De laatste actie van dit jaar is weer de traditionele oliebollen en appelbeignets verkoop.
U kunt voor bovenvermelde doel oliebollen en appelbeignets bestellen. Deze worden door een banketbakker voor ons gebakken zodat we een kwalitatief goede oliebol en appelbeignet aankunnen bieden".

De oliebollen kosten € 7,50 per 10 stuks en de appelbeignets kunt u al voor € 6,75 per 5 stuks bestellen. Dit kan zowel via de telefoon alsook via de email bij;

Kees Verheul  tel 078-6151201 of hva.verheul@gmail.com
Cees Buijk    tel  078-6415962 of c.buijk@upcmail.nl

U kunt uw bestelling doen tot en met woensdag 30 december 18.00 uur.
U kunt uw bestelling op 31 december tussen 9.30 en 13.00 uur afhalen op de Pieter Zeemanlaan 112 of op de Schoolstraat 17.

Zie ook:

Lees meer over:

oliebollen hoop voor albanie
Deel dit bericht met je vrienden!