woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Taalstrijd in Papendrecht barst weer los

4 januari 2016

PAPENDRECHT - De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 3 februari 2016 voor de vijfde keer de Papendrechtse Taalstrijd. De bibliotheek aan de Markt vormt die avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich individueel of als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 078-7706308 of per e-mail via w.vdhoeven@papendrecht.nl. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 29 januari 2015 inschrijven.

Bent u op zoek naar een gezellige en ook leerzame activiteit? Kom dan op 3 februari alleen of met je vriend(inn)en, je collega’s of mensen die je kent van de vereniging naar de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Lees meer over:

bibliotheek markt taalstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!