maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester de Bruin kondigt afscheid aan als burgemeester van Papendrecht

4 januari 2016 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op maandag 4 januari werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Papendrecht gehouden. Eind het eind van de nieuwjaarstoespraak kondigde burgemeester Kees de Bruin verrassend aan dat hij in oktober 2016 gaat stoppen als burgemeester van Papendrecht.

Hij gaf letterlijk aan:"Alles overwegende, beste mensen, heb ik besloten Zijne Majesteit te gaan verzoeken om mij per oktober van dit jaar van mijn ambt te ontheffen. Ik ben hier dan ruim 15 jaar in functie geweest en wil mijn ervaringen, inzichten, energie en creativiteit gaan inzetten voor nieuwe uitdagingen in een nieuwe werkomgeving. Door het nu aan te kondigen, geef ik de gemeenteraad ruim de tijd, tijdig, een kroonbenoemde opvolger te zoeken". 

Burgemeester de Bruin (64) is sinds 15 juli 2001 (zie ook link onder) burgemeester van Papendrecht. Op 31 januari 2013 werd hij nog herbenoemd voor een periode van 6 jaar. Voor meer informatie, zie www.burgemeesterpapendrecht.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!