maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht zoekt 'duurzame inwoners'

13 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht werkt aan een duurzame toekomst. Dat doen we door samen met inwoners,ondernemers en andere organisaties aandacht te besteden aan elkaar en aan onze manier van leven.

Een van de doelstellingen is ‘consuminderen’, een omslag maken in de weggooimaatschappij en verspilling tegengaan, op allerlei manieren. Zo komen we tot oplossingen waar mens en milieu op de lange duur van profiteren.

Wij zoeken u
Papendrecht wil het onderwerp duurzaamheid graag blijvend onder de aandacht brengen. Daarom zoeken we inwoners die hier bewust mee omgaan.

Inwoners met inspirerende plannen, maar ook inwoners die juist met dagelijkse dingen het verschil maken. Bijvoorbeeld door afval te scheiden, zonnepanelen en isolatiematerialen te gebruiken of gebruik te maken van elektrische vervoermiddelen.

Omdat goed voorbeeld goed doet volgen, horen we graag uw verhaal. Wilt u over uw duurzame activiteiten vertellen, stuur dan een mailtje naar communicatie@papendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!