Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Opnieuw en Co opent donderdag aan de Burgemeester Keijzerweg

19 januari 2016

PAPENDRECHT - Op donderdag 21 januari opent Opnieuw & Co de deuren van hun nieuwe pand voor publiek. Aan de Burgemeester Keijzerweg heeft het bedrijf nu de beschikking over 1400 vierkante meter 'Kringloop-Snuffel-Plezier' voor de kopers.

Opnieuw & Co start gelijk met een Actie- feestweek, die loopt van 21 tot en met 27 januari 2016, met demonstraties van het pimpen van meubels, iedere dag korting op een productgroep, zaterdag 31 januari live muziek, woensdag 27 januari schminken voor de kinderen en een groot prijzenfestival.

Deze nieuwe winkel heeft zich drie doelen gesteld: Sociale werkgelegenheid voor 350 medewerkers, verbetering koopkracht en ontlasting van het milieu, door zo'n 4000 ton aan goederen te hergebruiken.

Foto: Pieter van den Berg.

Deel dit bericht met je vrienden!