Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Officiele Opening van Opnieuw & Co door Wethouder Joke Reuwer

20 januari 2016

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 20 januari 2016 was de officiele opening van het nieuwe pand aan de Burgemeester Keijzerweg van Opnieuw & Co in Papendrecht. De winkel is gelegen naast de Karwei. Deze officiele opening was alleen voor genodigden, maar donderdagochtend 21 januari opent Opnieuw & Co zijn deuren voor het winkelend publiek.

Wethouder Joke Reuwer opende Opnieuw & Co met het schilderen van een tweedehands kastje, onder toeziend oog van Marcel van Gogh, directeur Opnieuw & Co. (Zie foto boven)

Deze openingsweek staat bij Opnieuw & Co in het teken van 25% korting. Het wordt een waar kortingsfeest, want op donderdag 21 januari is er 25% korting op huisraad. Op vrijdag 22 januari krijgen de kopers 25% korting op boeken. Op zaterdag 23 januari is er 25% korting op speelgoed. Op maandag 25 januari krijgt iedereen 25% korting op kleding. Op dinsdag 26 januari is er bij Opnieuw & Co 25 % korting op meubelen, en op woensdag 27 januari 25% korting op schilderijen en lijsten.

Deel dit bericht met je vrienden!