Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht start met G-voetbal

29 januari 2016 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT -  Om daadwerkelijk iedereen de mogelijkheid te bieden de voetbalsport te beoefenen start VV Papendrecht binnenkort met G-voetbal. Eind vorig jaar is een commissie begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheden en neerzetten van de organisatie van deze nieuwe afdeling.

Iedere jongen of meisje vanaf 14 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is van harte welkom bij de G-afdeling van VV Papendrecht. Op woensdag 9 maart aanstaande staat de eerste training op het programma. De mogelijkheid bestaat om een aantal keer gratis mee te trainen. In september start het nieuwe team in een 7-tegen-7-competitie. Daarbij gaat de club uit van de kwaliteiten van de spelers en niet van hun beperkingen. Plezier in het voetballen is het belangrijkst, presteren komt later.

Als bewijs dat de leden van VV Papendrecht de nieuwe afdeling nu al in hun armen hebben gesloten, heeft een klein legertje aan trainers, leiders en scheidsrechters zich al aangemeld om de nieuwe helden te begeleiden tijdens het voetballen. Aanmelden als lid of verzoeken om meer informatie kan door langs te komen op de club, met behulp van de inschrijfkaart of per e-mail via g-voetbal@vvpapendrecht.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

g-voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!