Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Ariga van Dijk van Chr. Gem. Koor Asaf krijgt zilveren G-sleutel

8 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de op 1 februari j.l. gehouden jaarvergadering van het Chr. Gem. Koor Asaf Papendrecht, kreeg het koorlid Ariga van Dijk de zilveren G-sleutel opgespeld door voorzitter Alexander Bot wegens haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Tevens kreeg zij een prachtig boeket bloemen mee.

Tijdens deze jaarvergadering werd ook het nieuwe jaarprogramma gepresenteerd. Het eerstkomende concert vindt plaats op zaterdag 12 maart a.s. in de Bethlehemkerk te Papendrecht. Door middel van gesproken teksten, beamerbeelden en koormuziek komen we via de Schepping, de profetieën, de geboorte van Jezus en Zijn werk op aarde, bij het lijden en sterven van Jezus, om vervolgens Zijn overwinning op de dood te vieren.

Naast het koor Asaf zal medewerking worden verleend door het Chr. Regiokoor Adonai uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger, fluitist Severin van Dijk en organist André van Vliet. Het koor is nog op zoek naar nieuwe leden, vooral bassen en tenoren. Vandaar de dringende oproep voor mannen uit Papendrecht  en omstreken, om vrijblijvend een repetitie mee te maken. De repetities vinden elke maandagavond van20.00 uur tot 22.00 uur plaats in de bovenzaal van De Ark aan de Rubensstraat in Papendrecht.

In december van dit jaar hoopt Asaf ook als gastkoor mee te werken aan de bekende Kerst-Doelenconcerten van het Chr. Gem. Koor Deo Cantemus in Rotterdam. Wanneer u deze concerten ook mee wilt zingen meldt u dan aan als koorlid van Asaf! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de 1e secretaris Ina ’t Jong, tel. 078-6159475 of via asafpapendrecht@upcmail.nl.

Lees meer over:

koor jubilaris lidmaatschap asaf
Deel dit bericht met je vrienden!