woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Enquête voor een nieuwe burgemeester

9 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Onder het motto 'Nieuwe burgemeester voor Papendrecht: denk mee!' vraagt de gemeenteraad van Papendrecht de inwoners om mee te denken over de op te stellen profielschets voor een nieuwe burgemeester per 1 oktober 2016.

De gemeente Papendrecht zoekt een nieuwe burgemeester per 1 oktober 2016, aangezien de huidige burgemeester, de heer C.J.M. de Bruin, heeft aangegeven per die datum zijn ambt neer te leggen.

Nu wil de gemeenteraad van de inwoners van Papendrecht graag weten wat voor burgemeester men wil. Hiervoor is een enquête opgesteld waarin ingevuld kan worden wat men belangrijk vindt.

U kunt de enquête met een aantal stellingen online invullen via www.papendrecht.nl/enquête. Men geeft vervolgens een voorkeur aan bij elke stelling door een blokje naar links of naar rechts te schuiven. De laatste zin in de enquête kan de inwoner zelf afmaken. De sluitingsdatum van deze enquête is 15 februari 2016 en de gemeenteraad hoopt op vele reacties om deze mee te kunnen nemen bij het opstellen van de profielschets.

Deel dit bericht met je vrienden!