Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Paspoorten en andere documenten nu ook op afspraak

18 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  Voor het aanvragen en afhalen van bepaalde producten en diensten van de gemeente Papendrecht kunt u voortaan ook een afspraak maken. Als u klikt op de zaak van uw keuze, krijgt u meteen de mogelijkheid om - binnen de openingstijden van het gemeentehuis – een tijdstip te kiezen dat u het best uitkomt.

Verbetering dienstverlening
De service vloeit voort uit het Programma Dienstverlening Papendrecht.

Verantwoordelijk wethouder Jan Nathan Rozendaal licht dit toe: ‘In het collegeprogramma 2014-2018 hebben we ons al voorgenomen de dienstverlening verder te verbeteren en meer digitale mogelijkheden aan te bieden. Daarmee kunnen inwoners meer zelf bepalen wanneer zij zaken met de gemeente regelen. Werken op afspraak is een eerste stap in de richting van de toekomstige Papendrechtse dienstverlening. We spelen hierop in door selfservice-concepten in te voeren, meer digitale dienstverlening mogelijk te maken en waar nodig maatwerk te leveren voor meer complexe producten.’

In de toekomst wil de gemeente onder meer nieuwe manieren ontwikkelen die het makkelijker maken om verbeteringen in de openbare ruimte te melden en overbodige regelgeving afschaffen.

Lees meer over:

wethouder rozendaal
Deel dit bericht met je vrienden!