Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Opening 1e locatie Werkbank Drechtsteden door wethouder Jan Nathan Rozendaal

19 februari 2016

PAPENDRECHT - Op 1 april (geen grap) opent in Papendrecht het eerste alcoholvrije café; zonder bar maar met Wi-Fi en koffie. De gasten schenken zelf, vooral aandacht aan elkaar en worden aan het werk gezet indien nodig met professionele ondersteuning. Omdat de gastheren nog niet zeker weten of dit concept aanslaat doen zij een pilot van een half jaar.

Dit werkcafé, zoals zij het noemen, start met één middag in de week (donderdagmiddag), maar bij voldoende belangstelling wordt een uitbreiding naar meerdere dagdelen niet uitgesloten.

Houd vervolgberichtgeving over het openingsfeestje in de gaten en zet de datum vast in je agenda. Er komen nog veel meer leuke verrassingen aan. Kun je toch je nieuwsgierigheid niet bedwingen. Kijk dan op: www.werkbankdrechtsteden.nl of meld je aan via Facebook

> Inloop 16.00u.
> Offciële opening 17.00u.
> Locatie: Kattestraat 2, Papendrecht (gebouw Vermeij, verhuur & horeca)

Namens het bestuur van harte welkom.

Lees meer over:

kattestraat werkcafe
Deel dit bericht met je vrienden!