Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Ludieke brief van Jacco van den Boogaart aan Feyenoord gaat Nederland door

19 februari 2016 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT -  Dat Feyenoord al 7 achtereenvolgende wedstrijden niet heeft gewonnen is bij alle voetbalfans bekend. Er zijn echter ook nog andere elftallen die een slechte reeks achter de rug hebben. 

Zo ook het team D6 van voetbalvereniging Blauw-Zwart uit Wassenaar, waar Floriaan van den Boogaart bij speelt. 

ZIjn vader Jacco van den Boogaart uit Papendrecht ziet met lede ogen aan hoe zijn zoon regelmatig verliest, ondanks de vele trainingsarbeid. Zo werd afgelopen zaterdag met 10-2 verloren van Katwijk D5.

Jacco kwam hierdoor op het idee om een ludieke brief te schrijven aan Feyenoord-directeur Eric Gudde, zie boven, met het verzoek een oefenwedstrijd tegen Feyenoord 1 te spelen om zo het zelfvertrouwen van zijn zoon weer op te vijzelen. Want tegenwoordig kan ieder elftal van Feyenoord winnen.

Inmiddels gaat de brief vele social media sites over en staat het op Voetbalhumor.nl, op dumpert.nl en had Jacco ook opeens een journalist van AD/Haagsche Courant aan de lijn. 

Eric Gudde heeft de brief ook gelezen, maar verder nog niet gereageerd.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!