Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Danny Makkelie reikt ARAG certificaat uit aan VV Drechtstreek

7 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 12 maart aanstaande zal internationaal topscheidsrechter Danny Makkelie naar Sportpark de Oostpolder te Papendrecht komen om VV Drechtstreek het ARAG-certificaat uit te reiken. Dit kwaliteitskeurmerk (dat toegekend wordt door de KNVB en hoofdsponsor ARAG) staat voor een professioneel arbitragebeleid. VV Drechtstreek heeft de afgelopen jaren een dergelijk beleid uitgestippeld waarin o.a. werving, begeleiding en scholing van de verenigingscheidsrechters staat beschreven. Daarnaast heeft de Drechtstreek-scheidsrechterscommissie samen met de KNVB nauw contact met 4 andere verenigingen in de regio (VV Alblasserdam/VV Oranje Wit/VV De Alblas en VV Papendrecht) om ervaringen in dit proces te delen.

Nadat omstreeks 11.30 uur het ARAG-certificaat in de kantine zal worden uitgereikt aan scheidsrechtercoördinator Steven Wierckx en voorzitter Bas Rietveld zal Danny Makkelie een rondje langs onze velden doen om de geroemde scheidsrechters aan het werk te zien.

Deel dit bericht met je vrienden!