Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

KNVB / ARAG certificaat voor Drechtstreek

14 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Na lovende woorden van KNVB toparbiter Danny Makkelie over de opzet van het professioneel opgezette scheidsrechter beleid bij Drechtstreek ondertekenden hij en voorzitter Bas Rietveld zaterdag het convenant over het arbitragebeleid van de club.

Drechtstreek behoort hierdoor tot een van de negen verenigingen in district Zuid die het scheidsrechter beleid  goed op orde hebben.

Veel clubscheidsrechters van Drechtstreek werden blij gemaakt met een officieel scheidsrechter tenue. Alvorens te vertrekken naar Enschede, waar hij de thuiswedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle moest leiden, maakte Makkelie nog een rondje langs de velden om enkele clubscheidsrechters aan het werk te zien.

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek fairplay
Deel dit bericht met je vrienden!