Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

SGP Papendrecht in actie bij verpleeghuis de Wieken voor NLdoet

14 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De plaatselijke SGP heeft afgelopen zaterdag de mouwen opgestroopt voor NLdoet. Bij verpleeghuis De Wieken aan de Noordhoek werd meegeholpen om de tuin klaar te maken voor het voorjaar.

Raadslid Arjan Kosten: “Ik kijk met tevredenheid terug, het resultaat mag gezien worden. De bewoners kunnen straks, hopelijk in het zonnetje, genieten van een mooie bloeiende tuin. De actie sluit ook goed aan bij ons jaarthema Samenleven is een wérkwoord.”

NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wethouder Jan Nathan Rozendaal: “Vrijwilligerswerk is ontzettend waardevol en verdient onze steun. Het wordt echter steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden. Promotie van vrijwilligerswerk is daarom belangrijk. Ik hoop dat NLdoet ook in Papendrecht weer nieuwe vrijwilligers heeft opgeleverd!” Tot zover raadslid Arjan Kosten.

Lees meer over:

vrijwilligers NL doet sgp
Deel dit bericht met je vrienden!